Ford Sierra 2.0Dohc Kubilius
Re: Ford Sierra 2.0Dohc Kubilius
See teine vent hakkab tööle, kui pmtl on temp juba seal punases.
'92 Ford Sierra 2.0 DOHC
mul toimis ta varem mitmeastmeliselt.
St. et hakkasid kohe tööle mõlemad, aga kui veel kuumemaks läks või ainult 1 vent ühendatud on, puhub suurema kiiruse/võimsusega.
St. et hakkasid kohe tööle mõlemad, aga kui veel kuumemaks läks või ainult 1 vent ühendatud on, puhub suurema kiiruse/võimsusega.
Autoremont ja varuosad pärnus.
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Pakun,et saale ei tee kahinat.Kontrolli üle kõik keti pingutid ja leevendid.Kui oled juba selleks kõik otsakaaned maha võtnud näed ära ka õlipumba reduktsioonlkapi mis dohc-idel kipub lahti minema.
seda vaatasin esimese asjana kui mootorit tegema hakkasin.
Mõtlesin, et peaks proovima õlipumpa vahetada, või on siiski saaled läbi sellel mootoril.
kuuma mootoriga hakkas õlituld vilgutama ja külmalt käima pannes tuleb õlisurve 6-10sek. üles...
Mõtlesin, et peaks proovima õlipumpa vahetada, või on siiski saaled läbi sellel mootoril.
kuuma mootoriga hakkas õlituld vilgutama ja külmalt käima pannes tuleb õlisurve 6-10sek. üles...
58171849 - Janar
58171849 - Janar
Aitab.
Mul on siiber selle surnud mootori elustamisest, kaua võib.
Lähiajal tuleb uus mootoridoonor.
Ilma kati ja lambdata 92kw sierra.
Vaatame, mis sealt siis välja tulema hakkab
Suured tänud ka kasutajale Sti, kes väga abivalmilt vahepeal helistas ja aitas leida lahenduse ventikateprobleemile. Ma näiteks ei teadnudki, et kindalaeka taga kaitse ja releed on.
Kaitse oli läbi. Proovida nüüd küll jõudnud veel ei ole, kas tuleb järgi vent või mitte.
Mootorite ja käigukastivahetustega jube kiire hetkel tööl
Suured tänud veel ka Tarmole, kes andis mulle uue doonori kontakti!
Mul on siiber selle surnud mootori elustamisest, kaua võib.
Lähiajal tuleb uus mootoridoonor.
Ilma kati ja lambdata 92kw sierra.
Vaatame, mis sealt siis välja tulema hakkab

Suured tänud ka kasutajale Sti, kes väga abivalmilt vahepeal helistas ja aitas leida lahenduse ventikateprobleemile. Ma näiteks ei teadnudki, et kindalaeka taga kaitse ja releed on.
Kaitse oli läbi. Proovida nüüd küll jõudnud veel ei ole, kas tuleb järgi vent või mitte.
Mootorite ja käigukastivahetustega jube kiire hetkel tööl

Suured tänud veel ka Tarmole, kes andis mulle uue doonori kontakti!
58171849 - Janar
58171849 - Janar
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
pole tänu väärt