Kuna nüüdseks olen olnud 2 nädalat juba oma esimese auto omanik, siis mõtlesin, et tasuks teha siia teema et saada küsimustele vastuseid kui midagi katki on jne. Tegelikult otsisin alguses endale ford scorpiot, aga kuna turul polnud ühtegi nõuetele vastavat siis vaatasime ka teisi autosi. Kuna mina just autodest palju ei jaga, otsis autot mulle noormees. Antud päeval olin ma tööl, kui ta saatis sierra kuulutuse lingi, piltidelt tundus korralik, aga asus Hiiumaal. Pidin suhteliselt kohe otsustama, kas tahan seda või ei. Kahtlesin korralikult, sest ost oleks olnud nagu põrsas kotis, kuna ise asume Kohilas. Lõpuks olin nõus, noormees hakkas kohe helistama ja asju ajama, et kuidas saada auto mandrile ja nii edasi. Lõpuks saadi omanikuga kokkuleppele, et tuttav toob ta ära. Niisiis kandsingi mina raha tuttavale ja tema läks mu autole järgi. Haapsalusse läks mu autole vastu noormees. Mina nägin esimest korda oma sierrat umbes südaöösel. Reageerida ei osanud kuidagi kuna teadmine, et oman autot oli võõras (seda on ta siiani). Uue nädala alguses kirjutasin auto enda nimele. Auto on oma vanuse kohta üpriski korralik, vaikne ning sisu ja kere on korralikud. Ning auto on mulle aina rohkem ja rohkem meeldima hakanud

Lisan vahelduseks autost ka mõne pildi, millest ma üldse räägin.

Eelmise omaniku sõnul oli auto tema käes ca 2 aastat, nii öelda pühapäeva autona. Ning enne teda oli omanikuks üks vana mees, kes oli eestis esimene omanik sellel autol. Auto esmane registreerimine eestis oli '98.
*Mootor: 2.0 74Kw karpaga
*Manuaal käigukast
*Esmane registreerimine: 1988
*Varustus: kesklukk, kärukonks, klaasist katuseluuk.
*Läbisõit ostes: 98 362 km (eeldatavalt teine ring)
Nagu ma eelnevalt mainisin, siis sisu on korralik ja auto on vaikne. Taga istujad on ikka maininud, kui palju ruumi taga on ja kui mugav seal istuda on. Samuti on sees vanale autole kohane hõng

Alguses häiris väga see kahe kodaraga rool, ostsime kolme kodaraga rooli kuid tuli välja, et see ei sobi, kui keegi seda endale soovib, siis võib PS'i kirjutada (võib pakkuda ka vahetuseks rooli, mis on vanema nuudiga).

Esimesed pikemad sõidud on tehtud, hea on sõita, auto sõidab otse ning veermikud on korras.
Vahepeal juhtus ka selline asi:

Hetkel on auto läbisõit ~50km
Vanal autol ei puudu ka muidugi vead
* Esimene tiib on veidi teist värvi
* Taga tiiga ääred on veidikene roostes
* Summuti üks sõel vahepeal koliseb.
* Ja kõige suuremat muret teeb see, et auto käivitub soojalt kaua ning vahepeal autot välja suretades ei sure kohe auto välja vaid puterdab korra ja siis alles sureb välja. Kahjuks ei tea mis viga on ning kust üldse seda viga otsima hakata

Viimane pilt ka asjast millest ma just väga palju ei taju..

Parimat soovides
Brigitt