tint kirjutas:20 tuh. sõidad ühe õliga?
No õli olen vahetanud enamasti ikka 10k kandis, filtrid ja muud õlid saab vahetatud vastavalt hooldus paketti järgi.
Priit kirjutas:tint kirjutas:20 tuh. sõidad ühe õliga?
Noo tglt täissündiga lubatakse 20tuh. km. sõita. Aga vanemal auto vahetaks minal ikka natuke varem. Vanemate mondeol (2004a) olen ikkagi lasknud 15k tagant. No nii igaks juhuks...
Ahjaa eelmisel reedel nägin vist Tln-tartu peal vastusõitmas. Hetkeks silmasin, aga tundus etem kui piltidel. Kiitus

Ma sõidan jah pea iga reede Tallinn-Tartu mnt-d või Rapla-Viljandi mnt-d järvamaale. (see oli vist see ndv kui kõvat vihma/padukat tuli.) Aga jah hetkel on ta suht räpane, kuna pikalt polnud sõitnud (taga pidureid sai tehtud) ja pesta ka ei jõudnud - naudin veel viimaseid soojasid ilmasid. Täna sai pestud korralikult ja ka ära vahatatud, kõik kere osa sai ilus selline metallik tumeroheline, aga stanged rikuvad välimuse ikka nii ära et anna olla.
Tarmo kirjutas:mina vahetan üldiselt 10000 tagant, kuid halliga on esimese allakümnetuhande jooksul saanud kolmkorda juba vahetatud
Eks õli tuleb vahetada jah tihedamalt, eriti kui on veel enda auto siis võiks ikka tihedamalt hoolt kanda. Talvel loodan et on nii palju aega et mootor ette võtta ja ära teha, sest talveks jäävad probe ja sierra üldse seisma.