vvallo kirjutas:ei usu et päris õhtul on. Algselt 25% vms LSD ei jaksa tehasest tulleski sedasi kahte ratast ringi kerida kui üks asfaldil ja teine null haakumisega naabritädi peenras

Kui nüüd aus olla, siis ma pole oma sierra-t üldse peenestanud rääkimatta böörnaudist ja drifdist, sellega seaoses ma ei kujuta ette, kuidas ta kõva kattega teel rattaid keriks, kas ka eraldi, see mis kergema pinnase peal see rabab tühja ja see mis kattega pinnasel see seisaks lihtsalt paigal nigu töllakas. Noh talvel ta suutis ikka lume peal mõlemat ratast ringi tõmmata.
Tarmo kirjutas:aga kui üks on kruusal ja teine asfladil siis suudab küll, proovitud. vana ja kulunud oli mitte tutikas.
kas vvallo on tehase tutikaga kokku puutunud?
kas see info on kah selle müstilise sierraman'i käest pärit kes räägib et kõik kaaned on fordil juba tehasest kõverad?
Njah ma pole vist isegi kruusal oma autot vänsutanud, ei oska öelda, samas vahe oli tunda, kui eelneva trummliga silla asemele sai see LSD alla pandud. Muidugi 2 komplektset LSD silda on veel ja kui aus olla siis oligi plaan see praegune LSD sild välja vahetada, kuna rattad hoiavad veidi lääpas (trummel sillaga olid ilusti sirged) mõlemad tagumised ratta laagrid loksuvad. egas midagi head selles sillas nagu ei ole, räme silla kolin on ka taga.