Ford Sierra GT Ghia 2.0 Dohc 88kw 93a - ivoK

Kasutajate pikendused
Vasta
Priit
Moderaator

Re: Ford Sierra GT Ghia 2.0 Dohc 88kw 93a - ivoK

Postitus Postitas Priit »

IvoK kirjutas:Ma ei tea, aga need tiivad on ikka liiga lahmakad, ma kaalun ikka seda et uus ilma tiivata luuk orgunnida, või siis paigaldada selline väike tiiva hakatis nagu on E39 bmw M-paketiga kaasas. Bmw peal näeb ta hea välja, aga kuidas sierra peale sobib, seda ei tea. :roll:
Vaata parem, äkki saad värskemad vedrud. Sul neid doonoreid oli vist paar tk :P . Mul ka see RS tiib peal ja vedrud on eelviimases või nüüd panin viimasesse asendisse, ei mäletagi. Seisab ilusti üleval. Minuarust sobib see tiib sinna kenasti ja ilma on kuidagi igavam. Ma ju tean, mul algul oli ilma :wink:
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Priit kirjutas:
IvoK kirjutas:Ma ei tea, aga need tiivad on ikka liiga lahmakad, ma kaalun ikka seda et uus ilma tiivata luuk orgunnida, või siis paigaldada selline väike tiiva hakatis nagu on E39 bmw M-paketiga kaasas. Bmw peal näeb ta hea välja, aga kuidas sierra peale sobib, seda ei tea. :roll:
Vaata parem, äkki saad värskemad vedrud. Sul neid doonoreid oli vist paar tk :P . Mul ka see RS tiib peal ja vedrud on eelviimases või nüüd panin viimasesse asendisse, ei mäletagi. Seisab ilusti üleval. Minuarust sobib see tiib sinna kenasti ja ilma on kuidagi igavam. Ma ju tean, mul algul oli ilma :wink:
No sul vist on see kolme jalaga tiib (sama mis mul punasel sedaanil) aga see mis hetkel rohelisel peal on, see sai korra maha võetud, kuna üks kinnitus kruvi oli ära roostetanud, sai maha võetud ja uued pandud, siis tundus see tiib ise ikka jumala raske. Täna hommikul muidugi sain luugiga taas vastu kuplit, täpselt lukku koht tuli otsa ette ja otsa esine lõhki, no see tegi ikka tigedaks ja kui uued vedrud ei aita, siis me viskame selle tiiva sealt lihtsalt nahui - mingit krdi kaika teemat ka ei taha, mis siis hoiaks luuki üleval. !!
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

tee nats ümber ja pane 2 vedru peale. ehk siis teisiti öelda 4x verdu.
mõned augud lisaks teha või siis paar klambrit nikerdada. lisa vedrude kinnitamiseks.
€-contact
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Nojah eks see ajab tigedaks küll kui luuk pähe kukub koguaeg.Sierral on ainult vedrud vist,aga scorpal on lisaks veel amort ka.See on abiks küll.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

eile sai seda nähtud, mondeo velg sobib hästi
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

contact kirjutas:tee nats ümber ja pane 2 vedru peale. ehk siis teisiti öelda 4x verdu.
mõned augud lisaks teha või siis paar klambrit nikerdada. lisa vedrude kinnitamiseks.
Seda varjanti võib ka proovida, mul veel mõned vedrud üle noh kui 2 vedru juurde lisada, siis ma ei pea neid ju samase auku toppima kuhu on pingutatud need esimesed väsinud vedrud, neist piisaks ka siis kui need nt teises augus.
legendaarne666 kirjutas:Nojah eks see ajab tigedaks küll kui luuk pähe kukub koguaeg.Sierral on ainult vedrud vist,aga scorpal on lisaks veel amort ka.See on abiks küll.
Ma ei kujuta ette kuidas scorpio-l see amordi süsteem kinnitatud on ja kuhu. No mingi päev või paar tagasi sain ikka otsaesise lõhki, noo see tegi tigedaks, tekkis tahtmine see luuk pagaasniku põhja kinni lüüa. Praegu otsa ees kaks head haava, veiz siiani annavad tunda.
Tarmo kirjutas:eile sai seda nähtud, mondeo velg sobib hästi
Kus sa nägid. ??
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Tarmo
Klubi juhatus

2 korda veel ja türil. või on seal mõni samasugune siis kui sinul? käisin raplas drifti vaatamas, kolm sierrat oli millest vaid kristjani oma jäi terveks :).
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Tarmo kirjutas:2 korda veel ja türil. või on seal mõni samasugune siis kui sinul? käisin raplas drifti vaatamas, kolm sierrat oli millest vaid kristjani oma jäi terveks :).
Selge, aga jah selline nagu minul, selline on järvamaal ainuke. Sierra-sid siin liigub, aga sellist nagu minul, sellist rohkem pole. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Eelmine nädal sai ennast ka naabrimuti lillepeendrasse kinni aetud, asi poleks vast nii hull, kui esiratta taha suur põllukivi poleks jäänud. LSD ka omadega õhtul vist, kuna see mind ka seal muda sees ei aidanud, vedas seda ratast ringi mis muda sees oli ja teine seisis paigal. Krt juba talvel see LSD rsk seksis ajusid :twisted:

Pilt
Pilt
Pilt

Muidugi mk2 stange sai ka paigaldatud, enne oli mk1 oma mis oli igast otsast nii räbal ja ei istunud kuidagi selle mk2 tagaotsaga, nr tulest polnud üldse kasu. Nüüd hakkab juba välimusega looma, stange nurgad on vaja veel korralikult kinnitasa, kuna neid plastik liblikaid polnud kohe käepärast. :?
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
vvallo
kasutaja

Postitus Postitas vvallo »

ei usu et päris õhtul on. Algselt 25% vms LSD ei jaksa tehasest tulleski sedasi kahte ratast ringi kerida kui üks asfaldil ja teine null haakumisega naabritädi peenras :mrgreen:
Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
Tarmo
Klubi juhatus

aga kui üks on kruusal ja teine asfladil siis suudab küll, proovitud. vana ja kulunud oli mitte tutikas.
kas vvallo on tehase tutikaga kokku puutunud?
kas see info on kah selle müstilise sierraman'i käest pärit kes räägib et kõik kaaned on fordil juba tehasest kõverad?
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

vvallo kirjutas:ei usu et päris õhtul on. Algselt 25% vms LSD ei jaksa tehasest tulleski sedasi kahte ratast ringi kerida kui üks asfaldil ja teine null haakumisega naabritädi peenras :mrgreen:
Kui nüüd aus olla, siis ma pole oma sierra-t üldse peenestanud rääkimatta böörnaudist ja drifdist, sellega seaoses ma ei kujuta ette, kuidas ta kõva kattega teel rattaid keriks, kas ka eraldi, see mis kergema pinnase peal see rabab tühja ja see mis kattega pinnasel see seisaks lihtsalt paigal nigu töllakas. Noh talvel ta suutis ikka lume peal mõlemat ratast ringi tõmmata. :roll:
Tarmo kirjutas:aga kui üks on kruusal ja teine asfladil siis suudab küll, proovitud. vana ja kulunud oli mitte tutikas.
kas see info on kah selle müstilise sierraman'i käest pärit kes räägib et kõik kaaned on fordil juba tehasest kõverad?
Njah ma pole vist isegi kruusal oma autot vänsutanud, ei oska öelda, samas vahe oli tunda, kui eelneva trummliga silla asemele sai see LSD alla pandud. Muidugi 2 komplektset LSD silda on veel ja kui aus olla siis oligi plaan see praegune LSD sild välja vahetada, kuna rattad hoiavad veidi lääpas (trummel sillaga olid ilusti sirged) mõlemad tagumised ratta laagrid loksuvad. egas midagi head selles sillas nagu ei ole, räme silla kolin on ka taga. :(
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
vvallo
kasutaja

Tarmo kirjutas:aga kui üks on kruusal ja teine asfladil siis suudab küll, proovitud. vana ja kulunud oli mitte tutikas.
Fordi tutikat ei ole tõesti näinud :mrgreen: aga sama põhimõttega Jeepi ja BMW uute ketastega 25% lsd sid näinud küll kuidas ainult üks kerib äärmuslikes olukordades, a la üks õhus ja teisel kõva jõud külles, siis libises läbi sirinal . ta ei lukusta ikkagi, piirab libisemist mingis mahus ainult. Ok sealt peenrast vb oleks pidanud välja tooma tõesti, sõltub kui suur see kivi seal esiratta ees oli ja kui hea pidamine asfaldil oleval rattal oli.
Tarmo
Klubi juhatus

kas fordil rohkem pole kui 25%
või mida silmas pead 25% lock või 25% slip
vvallo
kasutaja

pead ei anna fordi % poolelt, aga kõrva on jäänud nagu. Mõtlesin et 25% ulatuses haarab kaasa, 75% läbilibisemist. Cossudel jne pandi vast kangema protsendiga kindlasti.
Vasta