Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15

Kasutajate pikendused
Suletud
Tanel
sõltlane

Re: Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15

Postitus Postitas Tanel »

Ilmselt.
Täna hommikul kahe paiku sain auto kätte,käisin nyyd tagumistel Rs madaldusvedrudel järgi,ja sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel,liigub hästi,80-90 sõites väga öko,aga kui üle selle siis paagis keeris.
Lennukal sai korra käidud ja kiiruseks 190kmh kätte saadud.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

See kah,kui kellegil 4x4 roolilatti pakkuda on sierrale siis võib teada anda,vastik kerge loks on sees.
Kui homme ilm normaalne siis saab esimesena põhjakaitse maha v6tta ja sirgeks see aiada uuesti,siis jõuab järg vedrudele ees.
Vedrudeks siis need,kuniks saan esimesed Rs´d kätte,võib ka laiendeid pakkuda kuni 300kr mõlemale poolele.
Pilt
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-Eero-
aktivist

Postitus Postitas -Eero- »

Tanel kirjutas:sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel
Kas sa võisid olla mingi 5-6 vahel Märjamaa Säästumarketi parklas? Ees mingid pisikesed lisatuled ja all musta värvi plekid? Tundus kahtlaselt sinu auto moodi. Nägin just sel hetkel kui ära hakkas minema auto.

Eero
Tanel
sõltlane

-Eero- kirjutas:
Kas sa võisid olla mingi 5-6 vahel Märjamaa Säästumarketi parklas? Ees mingid pisikesed lisatuled ja all musta värvi plekid? Tundus kahtlaselt sinu auto moodi. Nägin just sel hetkel kui ära hakkas minema auto.

Eero
Viskile ostsin cocat,puhtalt ei kannatand :mrgreen:
mina muidu täitsa,sõber oli roolis,millega ise olid?Panin tähele et audidega ei ole rahval vedand,jube räämas olid ja valge 2,5td audi 100 mis k6rval parkis tegi megajubedat häält mootor :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-Eero-
aktivist

Postitus Postitas -Eero- »

Tanel kirjutas:
-Eero- kirjutas:

Eero
Viskile ostsin cocat,puhtalt ei kannatand :mrgreen:
mina muidu täitsa,sõber oli roolis,millega ise olid?Panin tähele et audidega ei ole rahval vedand,jube räämas olid ja valge 2,5td audi 100 mis k6rval parkis tegi megajubedat häält mootor :lol:
Ise tulin lilla Camaroga. :lol: Ees klaasi peal valge "Camaro" kiri. Keerasime just parklasse kui sa järjekorras ootasid, et saaks ära sõita. Meil siin neid Audisid jah palju. Ja korrasolek on küsitav. Aga samas väga häid Sierrasid on mitu-mitu. Mu vastasmajast ühel vennal on universaal MK3. Kirsipunane ja DOHC. Käib ilusti ja näeb hea välja.
Tanel
sõltlane

:mrgreen: Ütlesin veel sõbrale et peaks selle camaro vennaga pullipärast joonestama,et vaevalt seal suur mootor vahel oli :lol: nägin jh camarot,päris ilus oli :)
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Hiljem panen pilte juurde,hetkel vahetan esimesi vedrusid.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Sõita on juba päris hea,ei ole seda vastikut vetruvat esiosa enam,vanad vedrud olid ikka päris pehmed,lähiajal ka tagumised vedrud ära vahetama :)

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Väike Reidani style tjuuning kah :lol: Kroom ja puha...
Pilt
Pilt
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
kreisitill
kasutaja

Postitus Postitas kreisitill »

Muidu ilus auto.Aga sõnavabadus meil on ja minuarust see märk ei sobi sinna ette:P..
Tanel
sõltlane

Mulle meeldib,eks kui leian normima iluvõre siis läheb seinapeale see :)
ei tea mis jama selle vedrustusega on,jäigem ta on,madalam on kah,aga imelikult käitub maanteel sõites,ehk sellepärast et tagumine osa on veel pehme?sõidu pealt kuidagi liiga palju hüppab esiosa :o
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Soome tulles puistas soome toll mu auto läbi :D krdima ajubavad vennad ikka,mida nad sealt leida lootsid seda ma ei tea,aga panid vähemalt auto kokku tagasi ja kõik oli ilus,tolmukaga oleks võid kah juba puhtaks teha siis,aga ei kus sa sellega.
enne minemist sooviti nael kummi,vastasin et mul tutikad naelad all,kutt vaatas et on jah :D
Paberimajanud ja k6ik muu vaadati läbi,mina istusin auto kontrollimisel kuskil puhvetis :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

Tanel kirjutas:krdima ajubavad vennad ikka,mida nad sealt leida lootsid seda ma ei tea
iluvõre küljes nähti Subaru märki,ma oleks veel narko kontrolli ka saatnud...a nemad piirdusid läbiotsimisega vaid :? :)
Tanel
sõltlane

Täislaks oli :mrgreen: kutsu käis auto üle aga häält ei teind,ei küsind kas subaru märki nägid :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Vahepeal ainult sõitnud autoga,täna võtsin end kokku ja proovisin ühe teise fordi amorte ette panna,aga vedru kann jääb liiga suureks ja neid panna ei saa,ilmselt kui ülemine osa sierra oma vastu vahetada peaks saama küll,aga eks otsin edasi amorte mis alla sobiks,jube vastik on sõita kui esimesed amordid otsas on :oops:
Tegin ka kaua plaanitud keevituse ära,siiani seda pidevalt edasi lükand ja ei ole aega leidnud,nüüd vähemalt tehtud ja süda rahul :D

Ükspäev sai ka Cosworth originaal võimendi autosse pandud,selline väike Kenwood mis oli ka mul punases sierras kunagi,heli läks palju paremaks.
Hoolimatta pidevast kiirendamisest nii asfaldil kui kruusal on isegi kõik naelad rehvides alles,kolmapäeva öösel kui soomest tulin oli kena lumi maha sadamas aga võta näpust libe ei olnud ja ainult kruusal sai külg ees sõita,tahab see nelikvedu veel päris palju harjumist.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Sepik ää pahanda käisin vigalas paarutamas just :mrgreen:

Läänemaalt vigala sõites ei olnud eriti lund,vigalas oli aga meeletu kogys juba alla sadand,sai seal ühes suures parklas igat pidi libisetud,kahju et veojõu jaoutus on 63% taga ja 37% ees,oleks 50-50 oleks ilmselt lõbusam.
aga sai päris tükk aega paugutatud ja päris rahul juba :D
käitub libedaga nagu suht tagaveoline,aga rooli keerates läheb ikka sinna kuhu tahad ja sirgeks saab väga lihtsalt,kohalikud noored kurtsid et sepikut pole hammu näha olnud rallimas :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Suletud