Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15
Re: Ford Sierra 2.0 4wd 91a Tann15
Ilmselt.
Täna hommikul kahe paiku sain auto kätte,käisin nyyd tagumistel Rs madaldusvedrudel järgi,ja sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel,liigub hästi,80-90 sõites väga öko,aga kui üle selle siis paagis keeris.
Lennukal sai korra käidud ja kiiruseks 190kmh kätte saadud.
Täna hommikul kahe paiku sain auto kätte,käisin nyyd tagumistel Rs madaldusvedrudel järgi,ja sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel,liigub hästi,80-90 sõites väga öko,aga kui üle selle siis paagis keeris.
Lennukal sai korra käidud ja kiiruseks 190kmh kätte saadud.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
See kah,kui kellegil 4x4 roolilatti pakkuda on sierrale siis võib teada anda,vastik kerge loks on sees.
Kui homme ilm normaalne siis saab esimesena põhjakaitse maha v6tta ja sirgeks see aiada uuesti,siis jõuab järg vedrudele ees.
Vedrudeks siis need,kuniks saan esimesed Rs´d kätte,võib ka laiendeid pakkuda kuni 300kr mõlemale poolele.

Kui homme ilm normaalne siis saab esimesena põhjakaitse maha v6tta ja sirgeks see aiada uuesti,siis jõuab järg vedrudele ees.
Vedrudeks siis need,kuniks saan esimesed Rs´d kätte,võib ka laiendeid pakkuda kuni 300kr mõlemale poolele.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Kas sa võisid olla mingi 5-6 vahel Märjamaa Säästumarketi parklas? Ees mingid pisikesed lisatuled ja all musta värvi plekid? Tundus kahtlaselt sinu auto moodi. Nägin just sel hetkel kui ära hakkas minema auto.Tanel kirjutas:sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel
Eero
Viskile ostsin cocat,puhtalt ei kannatand-Eero- kirjutas:Kas sa võisid olla mingi 5-6 vahel Märjamaa Säästumarketi parklas? Ees mingid pisikesed lisatuled ja all musta värvi plekid? Tundus kahtlaselt sinu auto moodi. Nägin just sel hetkel kui ära hakkas minema auto.Tanel kirjutas:sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel
Eero

mina muidu täitsa,sõber oli roolis,millega ise olid?Panin tähele et audidega ei ole rahval vedand,jube räämas olid ja valge 2,5td audi 100 mis k6rval parkis tegi megajubedat häält mootor

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ise tulin lilla Camaroga.Tanel kirjutas:Viskile ostsin cocat,puhtalt ei kannatand-Eero- kirjutas:Kas sa võisid olla mingi 5-6 vahel Märjamaa Säästumarketi parklas? Ees mingid pisikesed lisatuled ja all musta värvi plekid? Tundus kahtlaselt sinu auto moodi. Nägin just sel hetkel kui ära hakkas minema auto.Tanel kirjutas:sai natukene ringi sõidetud märjamaa-haapsalu vahel
Eero![]()
mina muidu täitsa,sõber oli roolis,millega ise olid?Panin tähele et audidega ei ole rahval vedand,jube räämas olid ja valge 2,5td audi 100 mis k6rval parkis tegi megajubedat häält mootor

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v

Hiljem panen pilte juurde,hetkel vahetan esimesi vedrusid.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Sõita on juba päris hea,ei ole seda vastikut vetruvat esiosa enam,vanad vedrud olid ikka päris pehmed,lähiajal ka tagumised vedrud ära vahetama

Väike Reidani style tjuuning kah
Kroom ja puha...

Väike Reidani style tjuuning kah

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- kasutaja
Muidu ilus auto.Aga sõnavabadus meil on ja minuarust see märk ei sobi sinna ette:P..
Mulle meeldib,eks kui leian normima iluvõre siis läheb seinapeale see
ei tea mis jama selle vedrustusega on,jäigem ta on,madalam on kah,aga imelikult käitub maanteel sõites,ehk sellepärast et tagumine osa on veel pehme?sõidu pealt kuidagi liiga palju hüppab esiosa

ei tea mis jama selle vedrustusega on,jäigem ta on,madalam on kah,aga imelikult käitub maanteel sõites,ehk sellepärast et tagumine osa on veel pehme?sõidu pealt kuidagi liiga palju hüppab esiosa

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Soome tulles puistas soome toll mu auto läbi
krdima ajubavad vennad ikka,mida nad sealt leida lootsid seda ma ei tea,aga panid vähemalt auto kokku tagasi ja kõik oli ilus,tolmukaga oleks võid kah juba puhtaks teha siis,aga ei kus sa sellega.
enne minemist sooviti nael kummi,vastasin et mul tutikad naelad all,kutt vaatas et on jah
Paberimajanud ja k6ik muu vaadati läbi,mina istusin auto kontrollimisel kuskil puhvetis

enne minemist sooviti nael kummi,vastasin et mul tutikad naelad all,kutt vaatas et on jah

Paberimajanud ja k6ik muu vaadati läbi,mina istusin auto kontrollimisel kuskil puhvetis

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
iluvõre küljes nähti Subaru märki,ma oleks veel narko kontrolli ka saatnud...a nemad piirdusid läbiotsimisega vaidTanel kirjutas:krdima ajubavad vennad ikka,mida nad sealt leida lootsid seda ma ei tea

Täislaks oli
kutsu käis auto üle aga häält ei teind,ei küsind kas subaru märki nägid 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Vahepeal ainult sõitnud autoga,täna võtsin end kokku ja proovisin ühe teise fordi amorte ette panna,aga vedru kann jääb liiga suureks ja neid panna ei saa,ilmselt kui ülemine osa sierra oma vastu vahetada peaks saama küll,aga eks otsin edasi amorte mis alla sobiks,jube vastik on sõita kui esimesed amordid otsas on
Tegin ka kaua plaanitud keevituse ära,siiani seda pidevalt edasi lükand ja ei ole aega leidnud,nüüd vähemalt tehtud ja süda rahul
Ükspäev sai ka Cosworth originaal võimendi autosse pandud,selline väike Kenwood mis oli ka mul punases sierras kunagi,heli läks palju paremaks.
Hoolimatta pidevast kiirendamisest nii asfaldil kui kruusal on isegi kõik naelad rehvides alles,kolmapäeva öösel kui soomest tulin oli kena lumi maha sadamas aga võta näpust libe ei olnud ja ainult kruusal sai külg ees sõita,tahab see nelikvedu veel päris palju harjumist.

Tegin ka kaua plaanitud keevituse ära,siiani seda pidevalt edasi lükand ja ei ole aega leidnud,nüüd vähemalt tehtud ja süda rahul

Ükspäev sai ka Cosworth originaal võimendi autosse pandud,selline väike Kenwood mis oli ka mul punases sierras kunagi,heli läks palju paremaks.
Hoolimatta pidevast kiirendamisest nii asfaldil kui kruusal on isegi kõik naelad rehvides alles,kolmapäeva öösel kui soomest tulin oli kena lumi maha sadamas aga võta näpust libe ei olnud ja ainult kruusal sai külg ees sõita,tahab see nelikvedu veel päris palju harjumist.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Sepik ää pahanda käisin vigalas paarutamas just
Läänemaalt vigala sõites ei olnud eriti lund,vigalas oli aga meeletu kogys juba alla sadand,sai seal ühes suures parklas igat pidi libisetud,kahju et veojõu jaoutus on 63% taga ja 37% ees,oleks 50-50 oleks ilmselt lõbusam.
aga sai päris tükk aega paugutatud ja päris rahul juba
käitub libedaga nagu suht tagaveoline,aga rooli keerates läheb ikka sinna kuhu tahad ja sirgeks saab väga lihtsalt,kohalikud noored kurtsid et sepikut pole hammu näha olnud rallimas

Läänemaalt vigala sõites ei olnud eriti lund,vigalas oli aga meeletu kogys juba alla sadand,sai seal ühes suures parklas igat pidi libisetud,kahju et veojõu jaoutus on 63% taga ja 37% ees,oleks 50-50 oleks ilmselt lõbusam.
aga sai päris tükk aega paugutatud ja päris rahul juba

käitub libedaga nagu suht tagaveoline,aga rooli keerates läheb ikka sinna kuhu tahad ja sirgeks saab väga lihtsalt,kohalikud noored kurtsid et sepikut pole hammu näha olnud rallimas

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v